Jsme hrdí Jihočeši a nabízíme Vám jihočeské maso a výrobky z něj. Navazujeme na dlouho řeznickou tradici v Českých Budějovicích. Naše dodavatele dobře známe.
Žádné dovozové maso! Naše hovězí vyrůstá na Šumavských pastvinách u Českého Krumlova. Odebíráme od chovatelů, kteří v čisté a nepočiněné šumavské přírodě dbají na čistý život zvířat.
Vepřové je u nás původem od Veselí nad Lužnicí. Pro naše potřeby používáme unikátní druh jihočeského Mazelovského prasátka. Sami kontrolujeme kvalitu a čistotu chovů.
Jako jedniní široko daleko vybíráme vyhlášené českobudějovické sádlo. Smažit na sádle je daleko zdravější a ekologičtější, než na oleji. Sádlo jako přírodní surovina neznečišťuje naši přírodu.
Naše maso je vždy od lokálních dodavatelů a je vždy české. Kam jinam pro čerstvé maso než přímo do Masny? Naše veterinární schvalovací číslo je CZ 299 a stálý veterinární dozor je zárukou kvality.
Poctivou a kvalitní uzeninu pro nás vyrábí naše mateřská společnost Jatky Hradský v nedalekých Strakonicích. Jejich párečky, sekaná a další speciality jsou ručně vázané a vyrobené podle tradičních receptur.
Nabízíme také zvěřinové maso z vlastních chovů. Netřeba říkat, že je z jižních Čech, to je u nás jistota. Však nás vyzkoušejte. Uvidíte, že od nás Vám bude chutnat.
Jihočeská masna s.r.o.
Pražská 530
370 04 České Budějovice
Tel.: 736 530 266
IČO: 251 61 814
DIČ: CZ25161814